Flybilletter Book hotel Lej bil Afbudsrejser Forum Om Tyrkiet
Information om Tyrkiet
Vejret i Tyrkiet
Artikler om Tyrkiet

Tyrkiet.dk anbefaler
Turen går til Tyrkiet

Danskerne foretrækker Tyrkiet

Danskerne er begyndt at få øjnene op for ferie i Tyrkiet, faktisk så meget at det nu er vores foretrukne rejsemål. Man må sige at der kun er én grund til dette, eller faktisk to. Prisen og kvaliteten. Der er hverken tale om snob effekt eller markedsføringsstunt. Snarere mund til mund effekten, for som udgangspunkt vil mange ikke tænke på Tyrkiet som ferieland. Her er vi mere vant til Italien, Spanien og Grækenland, som Tyrkiet nu alle sammen har overhalet.

Ekstremt venlige
Man finder ikke noget andet Europæisk land hvor befolkningen er så venlige og hjælpsomme som i Tyrkiet. Vi hører ofte denne kliché, men for Tyrkiet er der tale om sandhed. I modsætning til de arrogante franskmænd, ved Tyrkerne godt at turisterne er vigtige for deres land og samtidig lægger også en ære i at opføre sig ordentligt.

Genialt vejr
Derudover er der godt som sol garanti om sommeren i Tyrkiet. Vejret i Tyrkiet er praktisk talt altid godt langs sydkysten og her finder vi også de klassiske destinationer så som Alanya og Marmaris, som efterhånden er mindre danskerkolonier. Faktisk har mange købt deres egen feriebolig hernede, så glade er de for området. Her er der nemlig rig mulighed for at nyde den klassiske charterferie med alt fra natteliv, til sol, strand og dykning, til alverdens forlystelser og shopping – og som sagt til en billig penge.

Mange afbudsrejser
Netop fordi så mange vælger at bestille en ferie til Tyrkiet, betyder det også, sådan rent statistisk set, at der vil forekomme mange afbud i løbet af en sæson. Er man derfor fleksibel og hurtigt på pletten kan man ofte være heldig af få nogle gode afbudsrejser til en billig penge.

Afbudsrejser til storbyer
Altid afbudsferier til Tyrkiet
Danskerne foretrækker Tyrkiet
Republikken Tyrkiet
Seværdigheder i Tyrkiet
Storbyferie i Istanbul
Tyrkiet tilbyder alle former for rejser
Vejret i Tyrkiet


© 2008 - 2022 BitnoCom