Flybilletter Book hotel Lej bil Afbudsrejser Forum Om Tyrkiet
Information om Tyrkiet
Vejret i Tyrkiet
Artikler om Tyrkiet

Tyrkiet.dk anbefaler
Turen går til Tyrkiet

Tyrkiet tilbyder alle former for rejser

Tyrkiet er et kæmpe land set med nordiske øjne. Alene kystlinjen er over 8000 kilometer lang og indbyggertallet er omkring 70 millioner mennesker, heraf knap 13 millioner i den historiske by Istanbul, tidligere kaldet Konstantinopel og Byzans. Byen ligger med en fod i både Europa og Asien, da Bosporusstrædet skærer byen midt over. Derfor været eftertragtet område og arnested for vestlig kultur siden tidernes morgen. Man anslår at der har boet mennesker i mindst 6000 år i området.

Natur, strand og storby
På trods landets lange historie er befolkningstætheden alligevel væsentlig mindre end i Danmark. Der er derfor mulighed med afsæt i Alanya at få nogle fantastiske naturoplevelser i de tyndt befolkede men meget bjergrige områder, men man kan vælge at tage sig en rendyrket storbyferie i en af Europas største og ældste byer. Langt de fleste vælger dog den mere klassiske ferieform med sol, strand og dykning.

Lave priser
Priserne i Tyrkiet er væsentlig lavere end hvad vi er vant til i mange andre Europæiske lande. Dette skyldes at Tyrkiet ikke er medlem af EU og udsigter til optagelse er ikke til stede lige foreløbig, da lande som Frankrig og Italien er heftige modstandere.
Oven i dette er Tyrkiet stærkt afhængig af turismen og derfor er priserne nærmest til at grine af set med danske øjne. Tyrkiet er derfor særligt oplagt rejsemål for unge mennesker og børnefamilier, hvor prisen i sidste ende kan være afgørende set i forhold til de andre lande i middelhavsområdet, såsom Italien, Grækenland og Spanien.

Afbudsrejser til storbyer
Altid afbudsferier til Tyrkiet
Danskerne foretrækker Tyrkiet
Republikken Tyrkiet
Seværdigheder i Tyrkiet
Storbyferie i Istanbul
Tyrkiet tilbyder alle former for rejser
Vejret i Tyrkiet


© 2008 - 2022 BitnoCom